Uslovi korišćenja

AUTORSKA PRAVA
Sav sadržaj prikazan na Compagnia Del Cafe DOO web stranici su autorsko pravo ovlašćenih proizvođača. Proizvodni material i dizajn koji su sadržani u sklopu proizvoda namenjeni su isklučivo za ličnu upotrebu i ne mogu se koristiti u komercijalne svrhe ili komercijalno distribuirati bez dozvole. Svako korišćenje ovog sajta ili njegovog sadržaja je zabranjeno bez izričite dozvole Compagnia Del Caffe tima i odgovarajućih snabdevača.

DOSTAVA I ISPORUKA
Sve porudžbine se isporučuju u roku od 2 dana od dana podnošenja naloga. Compagnia Del Caffe proizvodi su pažljivo spakovani I otpremljeni u profesionalnim transportnim pakovanjima. Proizvodi nisu oštećeni.

Inostrane pošiljke mogu biti predmet uvoznih dažbina i poreza. Svi dodatni troškovi moraju biti preneti na račun kupaca. Compagnia Del Caffe nema kontrolu nad ovim naplatama I ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakve dodatne inostrane troškove.

PLAĆANJE
Sva plaćanja su kroz licnu dostavu ili direktna uplata na ziro racun. Sve cene su date u RSD.

DOSTUPNOST
Compagnia Del Cafe ponuda se sastoji iz ograničenih količina originalnih proizvoda, zbog čega nismo u mogućnosti da garantujemo dostupnost svih proizvoda u svakom trenutku, iako se ulaže svaki napor kako bi količine izložene na web stranici bile tačne.

REKLAMACIJE
Prihvatamo reklamacije samo u posebnim slučajevima oštećenja u dostavi. Ove reklamacije moraju nam biti najavljene putem e-mail-a u roku od 5 radnih dana nakon isporuke. Kada nam reklamacija bude najavljena, imate 10 radnih dana da nam proizvod pošaljete nazad. Molimo, obratite pažnju da troškove vraćanja isporuke pokriva kupac, a ne Compagnia Del Caffe.

GUBITAK
Onoga trenutka kada nam je reklamacija najavljena putem e-mail-a, rizik gubitka prelazi na kupca. Ukoliko dođe do slučaja gubitka, molimo vas kontaktirajte nas odmah putem e-mail-a i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pomognemo.

PRIVATNOST
Compagnia del Cafe ne deli lične informacije ni sa jednom trećom stranom.